Franchising

Neden CafeHome Food Factory?


Çünkü taze, lezzetli ve mevsimsel beslenme tarzını benimsiyoruz.

Çünkü ürünlerimizde en kaliteli malzemeleri kullanıyoruz.

Çünkü her ürünümüze bir gurme olarak yaklaşıyoruz.

Çünkü her konuğumuzu bir gurme olarak görüyoruz.

Çünkü büyük porsiyonlar yapmayı ve uygun fiyata satmayı seviyoruz.

Çünkü yerli üreticiden doğal ürün almayı seviyoruz.

Çünkü çevre, insan ve hayvan sağlığına zarar vermeyen gıda üretimini destekliyoruz.

Çünkü iş ortaklarımıza kuruluş, işletme, personel eğitimi, mimarı danışmanlık ve proje desteği olmak üzere her konuda destek oluyoruz.

Çünkü franchise ile ortak hareket ederek karşılaşacakları risk ve sorunları minimize ediyoruz.

Çünkü denenmiş, başarısı kanıtlanmış ve tanınmış bir marka ile birlikte başarılı olma imkanı sağlıyoruz.

Karlı bir iş ortağımız olmak ister misiniz?

CAFE HOME FRANCHISING SÜRECİ
Cafe Home Ailesinin bir parçası olmak istediğinizde, bugünden başlayarak açılış gününe kadar atacağınız tüm adımları aşağıda görebilirsiniz.

MARKA; Cafe Home food factory

SEKTÖR; Gıda

MERKEZ; Samsun

SÖZLEŞME GEÇERLİLİK SÜRESİ; 5 Yıl

CİRO PRİMİ (ROYALTY); %2

 

METRAJ;

STUDTO TİPİ MODÜL; 100 M2 - 200 M2 arası (M2'ler değişkenlik gösterebilir.)

LOUNGE TİPİ MODÜL; 150 M2 ve üzeri (M2'ler değişkenlik gösterebilir.)

STAND TİPİ MODÜL; 20-40 M2 Waffle ve Kumpir üzerine standlar uygulanmaktadır.


STÜDYO TİPİ MODÜL

* 100 M2 ile 200 M2 arasındaki yerleri kapsamaktadır.

* Cafe Home şubeleri konsept gereği food factory olarak tasarlanmaktadır. Menüsünde kahvaltılar, salatalar, tostlar, makarnalar, atıştırmalıklar, başlangıçlar, ana yemekler (dünya mutfağı ve yöresel mutfak) ve tatlılar bulunmaktadır. Ayrıca hafta içi her gün açık büfe öğle yemekleri de konseptimizin bir parçasıdır.

* Cafe & Restorantın bulunduğu bölgedeki yeme içme alışkanlıkları da göz önünde bulundurularak menü genişletilebilir. Menüde yer alan her ürün daha önce yüksek satış grafikleri ve insanların yeme ve içme alışkanlıkları göz önünde bulundurularak seçilmiştir.

* Salon servisi ağırlık kazanmış olup oturma kapasitesi 120 kişi ile 150 kişi arasında hizmet verebilmeye göre tasarlanmıştır.

* İnsan trafiği yoğun yerler, bankalar, işyerleri, üniversiteler, fabrikalar ve mesken dağılımını eşit olduğu yerler kurulum yerleri için idealdir.

* Stüdyo modülünde minumum 14 - 16 kişi yaklaşık bir çalışma ekibine ihtiyaç duyulmaktadır.

* Bu modüldeki işletmeler için 20 M2'lik bir depolama alanına (soğuk hava deposu ve kuru erzak deposu) ihtiyaç duyulmaktadır.

 

LOUNGE TİPİ MODÜL

* 200 M2 ve üzeri alana sahip olan işletmeleri kapsamaktadır.

* İçecek menüsü stüdyo modülü ile aynı iken yiyecek menüsünde çok daha geniş bir yelpazeye sahiptir. Bulunduğu bölgedeki yeme içme alışkanlıkları da göz önünde bulundurularak menü daha da genişletilebilir. Bu modülde de açık büfe öğle yemekleri de konseptimizin bir parçasıdır.

* Personel sayısı 20 kişi ve üstü olarak planlanmaktadır.

* Bu modülde de işletmeler için 20 M2'lik bir depolama alanına (soğuk hava deposu ve kuru erzak deposu) ihtiyaç duyulmaktadır.

 

STAND TİPİ MODÜL

* 20 m2 ve 50 m2 arasındak yerleri kapsamaktadır.

* Bu modülde kumpir ve waffle olmak üzere ikiye ayrılabilir.

* Menüsü gereği avmlerde işlek caddelerde, insan yoğunluğunun fazlaca olduğu yerler için geçerlidir.

* Personel olarak 3 ile 5 kişi arasındadır.

* Menü olarak kumpir, salata, tost, sandwich vb. ürünler üzerinde yoğunlaşılmıştır.

* Waffle için waffle, çikolata şelalesi, tost ve aperatif ürünlerden oluşmaktadır.

* İçecek olarak soğuk ve sıcak grubu geniş bir yelpazeye sahiptir.

 

VERİLEN DESTEKLER

Her iki modül içinde

* Anahtar teslim işletme

* Kurulum danışmanlığı ve her türlü kurulum desteği

* Eğitim desteği

* Logistik ve satın alma desteği

* İnsan kaynakları desteği

* Kalite kontrol ve denetim

* Reklam

* Aday iş yerlerinin fizibilitelerinin yapılması

 

AÇIKLAMA

* Her iki modüldeki işletmeler içinde rahat ve uzun oturma düzeneği hazırlanmıştır.

* Geniş bahçe alanı arzu edilmektedir.

* Ortalama kar oranı %20 - %30 aralığındadır.

* Yatırımın öngörülen geri dönüşüm süresi 18 ile 24 ay arasındadır. Bu süre işin yoğunluğuna göre kısalabilir.

1.ADIM: BAŞVURUNUN YAPILMASI

İnternet sitemizdeki başvuru formunun dışında telefon ve posta yoluyla başvuru yapışabilir.

2.ADIM: BAŞVURUNUN ÖN DEĞERLENDİRİLMESİ (BİR HAFTA)

Tarafımıza ulaşan başvuru, en geç bir hafta içinde Franchising Bölümü tarafından değerlendirilir. Olumsuz başvurular girişimciye bildirilir.

Başvuru Formu